התקשרו: 1800-100-018

חידוש אמבטיות מחיר

אנשים מעריכים את הגודל והמוצקות באמבטיות אמאיל טובות וזה מסביר את הביקוש לדבר העיקרי שאנו עושים וזה שיקום אמבטיות אמאיל. זה כולל החלפת הצבע ללבן אם הצבע המקורי של האמבטיה הוא ירוק או צהבהב שהיו פופולאריים בזמנו. אנו יכולים גם לשחזר את הצבעים האלה אם תרצו (ראו “התאמת צבעים בפעולה”).
 
לפעמים אנחנו לא נהיה המשפצים הראשונים שעמלו על חדר האמבטיה שלכם ויהיה צורך להסיר שכבה או כמה שכבות של אמאיל כדי להגיע למצב הראשוני של האמבט ואז לבנות את שלנו. זה לא החלק המהנה בעבודה. אמבטיות עשויות מחומר קשה ולכן יכולות לעבור שיפוץ שיקום וחידוש מספר פעמים.
 
ייתכן שעוד ימשיכו לשפץ את האמבטיה שלכם במהלך 1000 השנים הבאות. (ראו “שטח במצב גרוע הדורש הסרת שכבה קיימת של אמאייל).
אנחנו גם מחדשים אגניות במקרים בהם החלפתם תהיה יקרה מאוד. חידוש אמבטיה בהחלט יכול לכלול הסרת  חומר האיטום מסיליקון שסביב האמבטיה ואיטום מחדש. אנחנו לא נוהגים לצפות מחדש בתי שימוש,
אנחנו גם מתקנים שריטות ושברים בכלים סניטאריים חדשים אם זה אמבטיות, מקלחונים או כיורים. מאחר וסוג כזה של תיקונים נעשים לעיתים קרובות באתרי בנייה חדשים אנחנו גם עוסקים בתיקון נזקים למשטחי עבודה במטבח.
 
רבים מלקוחותינו הם בעלי בתים פרטיים אבל אנחנו גם עובדים עבור קבלנים, מלונות, סוכני נדל”ן, אגודות דיור, מועצות מקומיות, משרד הביטחון,ועוד, למעשה, בכל מקום שיש בו חדרי אמבטיה.
אין צורך להוציא את האמבט ממקומו או לנתק את הצנרת כדי לעשות את השיפוץ. כך אנו בדרך כלל פועלים כששיפוץ האמבטיה נובע ממניע של חסכון למשל בנכס שכור. אפשר לשפץ את האמבטיה גם בחדר אחר שעובר שיפוץ. העבודה נעשית ביום אחד ואפשר להשתמש באמבטיה למחרת. זה קל ופשוט.
 
המפתח להצלחה הממושכת שלנו הוא הטכנולוגיה בה אנו משתמשים. מערכות ציפוי מחדש של אמבטיות הן מגוונות מהבחינות הבאות: החומרים, השיטות, העלות, משך הזמן בו האמבטיה מחוץ לשימוש ואורך החיים המשוער.
 
בראש סולם העדיפויות שלנו היא תוחלת החיים של חידוש האמבטיה. אנו רוצים שהיא תבריק לאורך זמן ויהיה קל לנקות אותה. כדי להשיג זאת חשוב ששיטת ההדבקה תהיה יעילה מאוד. זה החלק בעבודה שקשור בהדבקת המשטח החדש לישן (עיינו בדף הטכני שלנו לפרטים נוספים).
 
בכדי להשיג הדבקה מושלמת, צריך להשתמש בחומרים מתקדמים שפתחנו במיוחד, במרוצת 30 השנים בתעשיית הציפויים . את החומרים האלה יש למרוח על המשטח הישן לפני מריחת האמאייל החדש והלבן. במילים אחרות, אנחנו מצפים מחדש את האמבטיה בין 15-20 שכבות ויוצרים רובד עמיד.
 
דבר אחר שהוא מאוד חשוב הוא האיכות של הציפוי החדש; הוא חייב להיראות ממש טוב אבל גם להיות עמיד מאוד וקל לניקוי. לקח לנו שנים אבל אנחנו מאמינים שהצלחנו להשיג את חידוש האמבטיה המושלם!
אנו מתיזים שכבה עבה ככל האפשר כי זה משפר את יכולת העמידות של המשטח ע”י הגנת חומר ההדבקה שבבסיס.
 
בחנו שיטה זו מול שיטות רבות אחרות שעוצבו לשם אותה מטרה והתאמנו אותה כדי להתעלות על כל האחרות. המומחיות שלנו בתחום הזה וההכרה שזו השיטה הכי מעשית בשוק הביאה להתרחב ותינו בפעילות של חידוש אמבטיות בכל הארץ.
 
מה שאנו מנסים לעשות היא לספק את העבודה הכי טובה שאפשר בעלות הנמוכה ביותר ללקוח. זה לא אומר שאנו הזולים ביותר או שנשקיע זמן רב יותר או חומרים רבים יותר שהלקוחות לא יוכלו להעריך. בנוגע לשיפוץ אמבטיות יש אלמנט של תשואות ההולכות ופוחתות כאשר זמן נוסף וחומרים נוספים מניבים פחות ופחות רווח מבחינת המראה או תוחלת החיים.
כאמור העסקה הכי טובה ללקוח היא רגע לפני שמגיעים לשלב התשואות הפוחתות; וזה אומר שהלקוח מקבל את המקסימום עבור המינימום.
לאלה הרוצים את הטוב ביותר שיש, עיינו בחלק על מערכת הציפוי אמבטיות בדף הטכני.
מה שמגולם ברעיון הזה של סטנדרט מעשי הוא העיקרון שמספיק זמן, חומרים ומאמץ מושקעים בעבודה בכדי שהסטנדרט הזה יושג.
 

ארטבט היא החברה היחידה בתחום המאושרת עיי’ מכון התקנים ובעלת תו תקן איכות

בינלאומי ISO 9001:2000  ונמצאת תחת פיקוח ובקרה מתמידים של מכון התקנים.

תקן ISO9001 של מכון התקנים
תו התקן 2015:ISO 9001 של מכון התקנים הישראלי
אחריות על האמבטיה לחמש שנים
קבלן רשום משרד הביטחון

עוד בנושא

מאמרים נוספים
קידום אתרים קידום אתרים אורגני

נא למלא שם וטלפון ונחזור אליכם בשעה הקרובה עם הצעת מחיר אטרקטיבית

    1800-100-018

    להצעת מחיר אטרקטיבית